torsdag 19 augusti 2010

Misstänkt kvarka i Alviksträsk!

... vår närmsta by, på ridavstånd från Mariebäck! :-O Sylvia berättade tidigare i veckan att flera stall där isolerats och prover tagits - så vi skulle inte rida dit. Och nu fick jag veta att det är kvarka man misstänker - men provsvaren har inte kommit som man vet ännu inte säkert. TUR att jag faktiskt inte ridit in till byn sedan någon gång i början av sommaren!

Idag har Feykir ledig dag inför tävlingen - hoppas han har riktigt trivsamt med sina damer! Själv har jag varit på Cityrehab för träning och streeeetching i bassängen. OJ - så skönt det känns nu efteråt!!!

I morgon kommer bussiga Eva att låna min bil, köra till Mariebäck och tvätta Feykir inför tävlingen!!! Så när jag kommer dit efter jobbet står en ren, fin häst och väntar i en box! :-) Med svart häst går det i o f s att tävla med smutsig häst - inte alls så avslöjande som när jag hade skimmel. Kan ju erkänna att Feykir varit otvättad på ett par tävlingar, för att jag inte velat utsätta mina händer för hästtvätt precis innan utan hellre sparat dem till ridningen. Men det är ju väldigt roligt att ha en ren, fin häst en sådan gång. Och när han INTE varit nytvättad har det inte räckt med två varv i tvättmaskinen för att få mina vita schabrak rena igen efteråt...

Inga kommentarer: