fredag 27 augusti 2010

BAD day...

Trodde min kropp redan hittat alla ställen man kan ha ont på för länge sedan - men nu har den hittat ett den uppenbarligen hade "glömt": längst ner på ryggraden, vid svanskotan. Jag får gå med korta steg för att det inte ska göra ont. Ö h t är jag förvånansvärt stel och har mkt ont i kroppen idag med tanke på den ovanligt varma bassängen igår! Men kanske fick värmen mig att ta i lite för mycket i mina övningar...

Åkte ändå till Feykir efter jobbet för att försöka rida. Började med att promenera med honom i drygt tio minuter för att mjuka upp min kropp lite mer. Men när jag sedan satt upp kunde jag konstatera att det t o m gjorde ont att skritta... Men jag ville väldigt gärna få igång blodcirkulationen i min kropp - för då blir det viss smärtlindring. Galopperade några vändor i skogen och när jag stod i fältsits kände jag av ryggen/svanskotan minst.

När vi sedan töltade hemåt gjorde det bara lite ont - och sedan satt jag av och gick tillbaka. Då kunde jag ju styra så att jag bara tog korta steg! För Feykir länger gärna skrittsteget på hemvägen och ju längre steg desto mer ont gjorde det.

Precis en vecka fick jag vara nöjd med Försäkringskassan föresten. Min läkare sjukskrev mig åter på 25 % 1/6-31/8 eftersom jag blivit så mycket sämre av försöket att jobba heltid. Men det var först i fredags som beskedet kom från Fk att de faktiskt godkänt denna sjukskrivning. Träffade min läkare igen i tisdags, kom fram till att jag ska testa ytterligare en medicin mot smärtan och så förlängde han sjukskrivningen från 1/9 till 31/10. Men idag ringde min handläggare på Försäkringskassan och ifrågasatte det nya sjukintyget. Hon tyckte inte alls att det framgick att jag har mer ont nu eller något annat som skulle motivera en fortsatt sjukskrivning... Tillslut kom hon i alla fall fram till att jag ändå får ersättning under september månad, så att vi hinner utvärdera nya medicinen. Men sedan ser det mörkt ut... SUCK! Man ska verkligen vara frisk för att orka vara sjuk! :-(

Blev riktigt nere av detta och hoppades verkligen på att mitt "lyckopiller" Feykir skulle hjälpa - men så gjorde det alltså ont t o m att skritta idag... Snacka om att det är "tyck synd om" just nu!!! Och Johan är inte ens hemma - han är nere på Österlen hos sina föräldrar. Som tur är kommer han hem sent i kväll - för att "tyck synd om" ska vara riktigt verksamt behöver man ju hjälp med det!

Inga kommentarer: