tisdag 11 augusti 2009

TACK KG!!!

Ska lämna in släpet på årlig service idag och meningen var att jag skulle ta med det hem efter ovalbaneträningen i söndags. MEN 27,5 grader i skuggan var visst inte så bra för mitt minne... så jag åkte hem utan släp. På måndag skulle jag egentligen inte till stallet - hade lovat Feykir vilodag eftersom jag skulle till Eva efter jobbet och uppvakta henne på födelsedagen. Men när skulle jag då hinna hämta släpet???





Lösningen på problemet hette - än en gång - KG! Han och Yvonne bor i Mariebäck nu och tar hand om gården när Sylvia och Janne har lite semester. Men de åker ju hem till Gammelstad (de bor inte alls långt från oss) ibland och det visade sig att bussige KG kunde ta med släpet! Så när jag kom hem från Eva igår kväll stod släpet och väntade hemma hos oss. STORT TACK KG!!!
(

På bilden ser ni KG och en av stallkatterna: "Freddan".)


Edit: När jag kom till släpfirman för att lämna släpet ville de att jag skulle kila in den bakom en container där det låg en stor hög begagnade däck, mellan två andra släp som också stod där. Det såg vääääldigt trixigt ut... men jag gick iväg för att hämta mitt ekipage - och fixade det på första försöket! Det var riktigt synd att det inte fanns någon enda människa inom synhåll - för jag var riktigt stolt över mig själv! Vilken bra start på dagen! Nu kan jag ju tåla en hel del misslyckanden under dagen - det är ju bara att tänka "men jag är i alla fall en hejare på att backa med släp!"

Inga kommentarer: