torsdag 27 november 2008

Ingen Reykur på Globen i år...

Sorry, alla ni som köpt biljetter till Stockholm International Horse Show i helgen - ni får INTE se Reykur... Det är lika bra att gå ut med det redan nu - för med tanke på att detta är världens publikmässigt största inomhusevenemang inom ridsporten, så kan det ju bli våldsamma kravaller om alla först på plats inser att de blivit snuvade på konfekten! Världens snyggaste skimmel kommer helt enkelt inte att var med!!! :- O Och det är just det där med skimmel som är problemet... I år hade någon nämligen bestämt att alla islandshästar i showinslagen ska vara skäckar.





Hm... Reykur som jobbat stenhårt hela livet med att lansera sig själv som fuxskäck! Det finns inte en jordig del av en hage som han inte tagit hjälp av - inte en pissfläck i en box som han försummat... Och så är detta tacken - han är plötsligt för REN för att duga i Globen!!!




Så här såg Reykur i alla fall ut i Globen 2006. Kolla in hans underbara man! Och ändå är han exemhäst...!!! Ryttaren heter Julia Lindmark, en junior med flera SM-medaljer i bagaget - fast då på sin fina Svipur. Fotot är taget av Julias mamma Eva Spegel.

Inga kommentarer: