tisdag 25 november 2008

Bra att ha-saker!

Det här att hålla sig varm när man rider (och alltid annars också föresten) är något jag är noga med eftersom kyla gör värken värre. När det gäller huvudet så finns det ju lite olika varianter... Endel har en riktigt tunn mössa som de rymmer under hjälmen, andra har en extrastor hjälm vintertid för att rymma mössa. Fast jag tycker faktiskt att det där med mössa under är överkurs - hjälmen är ju så varm ändå! Men öronen måste man ju hålla varma - och därför har jag smidiga öronlappar:



I Umeå kallas den här typen av öronlappar "Ersmarksradio". Har ingen aning om varför. Men eftersom byn jag kommer ifrån heter Ersmark passar det ju bra att jag har sådana! De ser ganska tunna ut, men håller mina öron varma hela vintern!




Sylvia har skaffat en RIKTIGT bra sopkvast till stallet! På prislappen, som satt kvar, såg jag att det stod "gatusoparkvast". Först köpte hon en liknande, med ganska långa borst. Men den är så tung så den använder aldrig jag. Den här har tunnare, men ÄNNU längre borst och är otroligt effektiv när man ska sopa stora ytor! Kan definitivt rekommenderas!

Inga kommentarer: