torsdag 18 mars 2021

Reykur-blogg!!!

 
A walk down memory lane - underbara minnen med min Reykur frá Svanavatni!!! Efter alla år av längtan: ÄNTLIGEN en EGEN HÄST!!! Dessa bilder är från en av våra första dagar tillsammans, när Lena Furberg ("mamma" till Mulle) fotade oss. Tanken var att någon av bilderna skulle bli ett omslag till tidningen Min Häst. I slutänden föll det dock på att "det syns att tjejen är äldre än 13 år..." Men lika glad var jag ändå för jag fick ju BILDERNA!!!

En hel del av mina bloggläsare har väl redan sett dessa bilder på Facebook nyligen. Men eftersom det faktiskt finns folk som inte har Facebook (Hej Eva!!!) så kommer de förstås här också!!! Vill samtidigt passa på att dementera att min mångåriga medryttare Eva skulle vara långsint - det stämmer inte alls!!! Hon har visserligen inte förlåtit mig ännu för att jag sålde Reykur, men det har ju faktiskt bara hunnit gå 15 år ännu...!!!
"Herr Hårfager" hade inte så mycket till man på den tiden... sommaren innan (vilken var hans tredje i Sverige om jag minns rätt) hade han fått exem och då på ett kick hunnit klia av all man så det här var allt som hunnit växa ut sedan dess...

...men det växte ju ut med tiden - faktiskt så att jag vid flera tillfällen fick frågan om han var sent kastrerad i o m att han hade så mycket man och svans!!!


Den här har jag som förstoring också!


Lycka!!! Och jag hade t o m köpt en grimma med hans namn graverat på en mässingskylt! En sådan grimma har ingen av mina andra hästar fått - ännu i alla fall. 





Här en bild från något av de första åren i Luleå (2002 tror jag) och då gjorde han ju verkligen skäl för epitetet "Herr Hårfager"!!!


Inga kommentarer: