lördag 22 december 2018

Drag under galoscherna (eller ska man säga pjäxorna)??!!

 
Idag fick vi en HÄRLIG ridtur med trevligt sällskap: Carola på Dotla och Lovis på skäck-Hremsa - och så Carolas hundar förståss! Vi red genom skogen bort till Torrbergsvägen och följde den åt vänster bort till skoterleden mot Ale, där vi svängde in och tog oss en lång galopp. MYCKET uppskattat av de fyrfota damerna!!! Och ÄNNU  mer "taggade" blev hästarna när vi vänt tillbaka hemåt. 

Hamingja och jag låt i täten och vi började så sansat med att trava, men när Hremsa sedan passerade oss i (lugn) galopp slog Hamingja igång dunderturbon och då var det bara att hålla i sig...! Innan jag tillslut fick stopp på henne hade hon varit SÅ nära att springa över en av Carolas hundar, som inte var riktigt beredd på att vi skulle komma farande i sådan fart... och det var väl inte vi andra riktigt beredda på heller... Men uppenbarligen hann ändå Freja kasta sig åt sidan i sista stund, så det tjut av smärta som jag befarande kom aldrig som tur var, men det kan inte ha varit många cm till godo...! 

När vi sedan skrittade tillbaka hem genom skogen konstaterade vi att vi verkligen gjort vårt bästa för att trampa upp och hålla stigen ridbar när vi nu ridit med tre hästar både fram och tillbaka! Och några större snömängder verkar det inte ska komma under den närmaste veckan, så förhoppningsvis kan vi fortsätta att nyttja Torrbergsvägen ett bra tag till! 

Inga kommentarer: