onsdag 3 augusti 2016

Jag ber om ursäkt!!!

Borta bra - hemma Hamingjahäst!!!

Alltså, nu känner jag att jag måste be om ursäkt för att jag varit så oerhört dålig med att uppdatera här på bloggen...!!! Visserligen har Hamingja haft extralångt sommarlov för att i kombination med medicinering, Back on track-skydd på vänster has samt massage av "de mest prioriterade" musklerna på bakdelens vänstra sida förhoppningsvis få hennes problem att "läka ut". Så det är ju läääänge sedan det funnits någon ridning att uppdatera om... 

Men ovanstående bild - som jag fotade när vi kommit hem efter en veckas besök "hemma" i Umeå där vi träffat mina föräldrar och syskon samt Johans Umeåboende bror med familj - är definitivt värd en blogguppdatering! När jag tidigare delade den på Facebook var det t o m någon som utgick ifrån att det var Johan som fotat med sin proffsutrustning - vilket jag förståss tar som en STOR komplimang till mig själv och mobilkameran!!! KAN man verkligen misslyckas med denna fantastiskt vackra häst som motiv, undrar kanske någon... Jo, det har faktiskt hänt vid något tillfälle...!!!

Detta blogginlägg skrivs söndagen den 7:e augusti - när det är precis en vecka kvar av min semester. Men jag "fuskar" genom att lägga ut det i bloggen med dateringen 3:e augusti eftersom det var då bilden fotades.

Inga kommentarer: