onsdag 17 augusti 2016

"In the djungle, the mighty djungle..."


I djungeln kring Mariebäck döljer sig en hel del vilda djur...! :-O

Dagens ridpass blev i stort en upprepning av gårdagens, genom skogen bort mot Torrbergsvägen och tillbaka. Hamingja verkade lika glad som igår över att få komma ut och röra på sig - och det var ju jag också!!! Även idag började jag med travintervaller, eftersom det är lättare att undvika satsningar mot Solvalla om vi inte travar hem mot stallet. Dessutom blev det lite trav även inne i skogen, vilket är MYCKET nyttigt för lilla fröken som inte är så bra på att hålla balansen i terrängen..! 

När vi var tillbaka på grusvägen och övergick till att rida tölt med lååång hals hände det totalt oväntade: matte lyckades faktiskt sitta på rumpan, sträcka på sig och undvika att "falla framåt" - FAST HON RED TÖLT!!! Nej, jag förstår att ni inte tror mig - jag hör ju själv hur osannolikt det låter...! :-O Men nu ska jag fortsätta hålla fokus på detta så får vi se - en vacker dag kanske jag t o m klarar av att sitta ordentligt även i vittnens närvaro?!!

I morgon blir det vilodag för Hamingja. Johan kommer hem från en vistelse hos sina föräldrar nere på Österlen och vi behöver fixa lite saker kring hönsen som jag inte kunnat göra ensam. Men på fredag hoppas jag att Hamingja och jag - tillsammans - får ägna oss åt vår resp träning igen!

Inga kommentarer: