måndag 22 september 2014

Idag ligger vi lågt...

Hamingja tar en välförtjänt vilopaus mellan lektionerna i lördags - medan Litlamin (u Lára) håller vakt.

Utgår ifrån att Hamingja har välförtjänt vilodag idag (det är ju åter Sylvia som tagit över träningen av henne.) Efter helgens fina prestationer förtjänar fröken H verkligen att få ligga och sova i solen!!! Själv ligger jag i alla fall lågt... kroppen har satt sig ordentligt på tvären... men i eftermiddag ska jag till varmvattenbassängen på City Rehab och jag hoppas det gör susen!

Har dessutom försökt boka tid för ny akupunkturbehandling, men kunde inte få någon förrän den 3:e oktober... I början av sommaren bröt min sjukgymnast sin vänsterarm och eftersom akupunktur i princip var den enda behandling hon ändå kunde utföra var det hur lätt som helst att boka tider hos henne ett tag. Det var väldigt praktiskt för mig - men för hennes skull måste jag ju ändå vara glad att hon har två hela armar nu!

Och i morgon ska hovslagaren äntligen förbarma sig över Láras hovar. Den 3:e augusti sömmade han om så det inte skulle låta som ett klockspel när hon gick - för han hade inte tid att sko henne just då. Och hon var ju ändå konvalescent så vi tyckte det inte var någon panik. Men det har ju hunnit gå ett bra tag sedan dess så den här gången borde det finnas mycket att verka bort. Hon har haft en liten spricka i två av hovarna - båda var i närheten av sömhålen vid senaste skoningen. Förhoppningsvis har de hunnit växa ner så att han kan verka bort sprickorna nu! 

Inga kommentarer: