torsdag 3 februari 2011

Minnet är bra, men kort...

Har ridit ut med Fia och Lukka idag igen - trevligt!. Och Feykir kändes ännu lite bättre än igår! Vi började med att skritta en lång sträcka - och båda hästarna tog verkligen ut steget och skrittade på med bra energi! (Igår var det betydligt kortare steg.)

Även trav och galopp kändes bättre än igår - bl a gjorde vi flera fattningar av höger galopp. Tölten var däremot lite knepigare... Jag red på vanligt tränsbett och Feykir ville gärna hänga i handen... Men tillslut fick jag honom att ta i lite bättre bak och då lättade det förståss fram!

En timmes ridtur blev det - och det blev för mycket för min boglampa... (Hade än en gång missat att ta hem den för laddning... måste verkligen skärpa mig där!!!) På hemvägen slocknade den nästan helt - det var bara som ett diskret positionsljus... Tur att Fia hade bra pannlampa!

Hade förståss tänkt ta hem batteriet för laddning i kväll - men när jag kom hem insåg jag att det än en gång blivit kvar i stallet... Jo, jag har varit dement så länge jag kan minnas... vilket i o f s inte är så länge... ;-) I morgon MÅSTE jag komma ihåg det!!!

Inga kommentarer: