onsdag 16 februari 2011

-28 grader...


...fortsatt sträng kyla - och hästarna fokuserar på att "dyka ner" i höbalen! Och prognosmakarna säger att vi kommer att behöva stå ut med dessa låga temperaturer en vecka till...! :-O Viktigt meddelande till SMHI: "DET RÄCKER NU!!!"

Idag hände en kul - och faktiskt hästrelaterad - sak på jobbet! I Handelsbanken har vi en organisation som vi anser utgår från kunden. Mina företagskunder ska alltid kunna vända sig till mig, oavsett om det handlar om finansiering av en industrifastighet, placering av företages överskottslikviditet, effektivisering av företagets in- och utbetalningar eller olika försäkringslösningar. Som kundansvarig måste jag därför vara generalist, d v s kunna "lite allt möjligt" för att kunden inte ska behöva skickas mellan olika avdelningar i banken utan få hjälp med allt på samma ställe.

Idag hade en av mina kunder VERKLIGEN tagit fasta på generalistupplägget! När han ringde trodde jag först att han hade kompletterande uppgifter om den investering i 2 mkr-klassen som vi börjat diskutera här om veckan. Men istället handlade det om att han ville ha tips inför köpet av en sadel till dotterns häst! :-)

1 kommentar:

www.elmo.cybersite.nu/ sa...

Usch då vad kallt. Ja vi fick tur vi, endast - 14 och mildare i veckan. Dock mulet och blåsigt så det ger ändå ingen ro till att rida.