söndag 6 december 2009

Tänt va´re - INTE - här!!


På soffbordet står vår fina "Nordic light"-ljusstake och sprider adventsstämning!

Men mina ambitioner om ljussättning utomhus har verkligen varit TOTALT misslyckade hittills i år... :-( Jag börjar undra om det är någon som medvetet saboterar för mig???

Någon som saboterat elen i BÅDA mina "ljusenar" som jag redan för någon månad sedan placerade i krukor, en på var sida av vår förstubro, men först igår försökte koppla in elen på. Samma "någon" har även helt sonika kapat av elsladden till den granrisslinga jag brukar sätta längs taket på lekstugan. OCH på något sätt dessutom saboterat ljusslingan vi brukar ha i stora syrenen... Är det konstigt att jag känner mig motarbetad???

När jag ska göra saker ska det dessutom gå FORT - jag vill "tvärgöra" och har världens sämsta tålamod när något börjar krångla... Och tålamodet har väl inte förbättrats av att jag är så väldigt förkyld och försöker "tvärsättaupp" lite ljusslingor när jag någon gång får en liten, kort "attack" av ork... Grrrr!!!

Feykir har föresten ytterligare en vilodag idag - och det blir samma sak i morgon när jag ändå hoppas oka träna i varmvattenbassängen. Men på tisdag hoppas jag VERKLIGEN att jag orkar rida igen - har ju inte ridit sedan i onsdags! :-O

Inga kommentarer: