lördag 5 december 2009

Prosit!

Är ännu mer förkyld idag... så Feykir fick vilodag för andra dagen i rad... Jag skulle vilja reklammera den här veckan - har ju bara orkat rida EN dag!!! Men det var i alla fall på onsdag när det var ridlektion - som tur var! Dessutom har ju Sylvia lånat Feykir för att rida ut med olika grupper ridskoleelever - och det hela tre gånger. Så Feykir har ju fått röra på sig ordentligt ändå!

Idag hade jag ansvar för lunchfodringen och Johan var så bussig och följde med, så jag behövde mest bara peka så fixade han resten!



Men när vi kom till Mariebäck hände något HELT otippat! Först fick vi förståss en REJÄL utskällning av Betty - men det är ju precis som det ska vara. Och så snart hon tyckte att hon markerat tillräckligt kom hon istället fram och ville bli klappad. Men då satte lilla Loppan igång att skälla som en galning mot Johan - samtidigt som hon gång på gång ställde sig på bakbenen som för att försöka bli större. Loppan som ÄLSKAR alla människor verkade faktiskt bli rädd för honom! Trots att de träffats en massa gånger tidigare dessutom... Det var först när jag tog henne i famnen som hon blev tyst. Fast inte heller då ville hon nosa på Johans framsträckta hand. Och så snart jag satte ner henne började hon skälla igen. Tänk att världens snällaste Johan kan uppfattas så hotfull!

Hästarna uppskattade dock honom desto mer, när han gav dem hö i hagarna. Jag pratade en stund med Feykir innan vi åkte hem. Han var så fin med snöflingor som dekoration i manen! Synd att det snöade för mycket för att det skulle bli fina bilder, nu när Johan hade kameran med och allt...


Här hemma har jag inte lyckats få upp några utomhusbelysningar - ytterst allvarligt!!! Men jag har helt enkelt inte orkat... Fast när jag beklagade mig för pappa här om dagen sa han att man har ända till luciadagen på sig - det är först därefter man behöver söka dispens! ;-)

Nu försöker jag muntra upp mig själv genom att lyssna på Hanne Boels ösiga låtar via Spotify - och fixa med en julklapp till Eva. Vad det är kan jag förståss inte avslöja, för trots att hon saknar dator "tjuvläser" hon ju bloggen då och då!

Inga kommentarer: