söndag 15 augusti 2021

Kyrkbyns ridsportaffär!!!

Delar av interiören i "Kyrkbyns ridsportaffär" och om ni tittar RIKTIGT noga kan ni kanske se provhytten skymta mellan de två inre klädställningarna. Alla ridsportaffärer med självaktning måste ju ha en rymlig provhytt, med trasmatta på golvet och en rejäl spegel!!! 

För ett år sedan var vi många i Kyrkbyn som anordnade gårdsloppis på samma dag och det blev verkligen en supertrevlig dag med massor av besökare! Jag tog förstås tillfället i akt att "leka ridsportaffär" och fick sälja väldigt mycket av både hästutrustning och ridkläder, så när förfrågan gick ut om att upprepa detta även i år var jag snabb att haka på! Efter omröstning föll valet på idag, söndag och planeringen gjordes utifrån det. Men när väderprognosen i onsdags indikerade regn hela dagen idag, men soligt och varmt igår så gick det ut en förfrågan om att byta dag och alla valde lördag istället. D v s, alla utom jag eftersom jag redan var uppbokad med hagröjning på lördagen. 

Inför loppisdagen hade initiativtagarna tagit fram en karta där alla loppisarna fanns utmärkta och även en kort beskrivning av vad man skulle sälja. Så utifrån den visste jag att jag skulle vara ensam om att ha "hästloppis" och hoppades att det skulle finnas folk som ville komma på söndagen enkom för att handla av mig. Då var det betydligt mer olyckligt att min loppis skulle krocka med Midurs träningstävling på Bodentravet... men i o m att jag redan förberett allt och dessutom annonserat om loppisen med dagens datum på ganska många ställen fick det bli så i alla fall.

Under dagen dök det också upp kunder med jämna mellanrum och man kunde NÄSTAN tro att jag tillämpade någon tidsbokningssystem, för det hände inte en enda gång att det kom mer än ett sällskap i taget. Riktigt Covid-anpassad shopping m a o! Många Miduriter var som sagt upptagna på annat håll (det var OERHÖRT stor uppslutning på träningstävlingen, vilket verkligen lovar gott inför vår RIKTIGA tävling i september!!!) Och när några som tillbringat dagen på Bodentravet hörde av sig och undrade om de fick komma förbi senare på kvällen var jag förstås inte omöjlig! 

Shopping är ju en av mina bästa grenar - om någon mot förmodan missat det - så även om jag sålde riktigt bra under dagen fanns det förstås mycket kvar också...! Under den sista timmen av ordinarie öppettid kom det inga kunder så då passade jag därför på att fota och förbereda några annonser att posta på Facebook senare under kvällen. Jag tänkte också låta "butiken" vara kvar i garaget ett tag till, så är det lätt att fota till fler annonser. Och vem vet - kanske kommer det fler förfrågningar om att få komma på "privatshopping" också! Jag tycker i alla fall att det känns VÄLDIGT bra när saker som bara blivit liggande hos mig kan få komma till nytta för någon annan!

Inga kommentarer: