fredag 4 januari 2019

Jag BORDE bli sponsrad av Back on Track!!!

Jag får ibland frågan om jag är sponsrad av Back on Track eftersom jag så ofta pratar och skriver om deras produkter. Tyvärr är det inte så... Men borde jag inte snart bli det?!? Till att börja med använde jag Back on Track för smärtlindring till mig själv. Redan under tiden i Team Lillhästen köpte jag tröjor och vantar att sova i när jag hade mycket värk (Lillhästen i Stav sålde dem) och dessa använder jag fortfarande. När massör-Tomas här om året tipsade om hasskydd och ryggvärmare till Hamingja var jag därför inte sen att "nappa"! Och när det även verkade hjälpa henne utökade jag snart med både svettäcke och regntäcke.

När ridhjälmen med den nya MIPS-tekniken lanserades en gång i tiden var jag snabb att köpa en sådan (delvis sponsrad av svärfar som ägnat sitt yrkesliv åt diagnosticering och rehabilitering av hjärnskador.) Men tyvärr hade den hjälmen en form som inte riktigt passade mitt huvud - hur jag än försökte justera den gled den ner över ögonen - så när det var dags att pensionera den köpte jag hjälm av annat märke.

För ett par år sedan köptes dock MIPS-tekniken upp av Back on Track som nu tillverkar flera olika varianter av dessa hjälmar. Och när en av dem sedan visade sig passa min huvudform var valet enkelt - så fr o m i vinter har jag Back on Track även på huvudet! Och det slutar inte där... Här om veckan upptäckte jag nämligen att det numera även finns tights från Back on Track...!

Sedan jag började behandlingen på Smärtkliniken i Piteå har jag fått uppleva en smärtlindring som jag efter alla år inte trodde var möjlig...! Men helt smärtfri är jag ju ändå inte - och det som f f a varit ett problem de senaste månaderna är krampande muskler i ländryggen. Ett par tights från Back on Track borde ju kunna vara lika effektivt för mig som ryggvärmaren är för Hamingja, tänkte jag och gjorde en beställning.

I dag kom så paketet med mina tights, när jag kom hem i eftermiddags tog jag dem genast på mig bara ett par timmar senare har jag REDAN mindre smärta i ländryggen! Jag vet inte om de verkligen kan ha en sådan snabb effekt eller om det är placebo... men det spelar ju faktiskt ingen roll VAD det beror på - så länge jag får uppleva en smärtlindring! (Och placebo är faktiskt vetenskapligt bevisat t o m!) Allt talar alltså för att Hamingja och jag fortsätter med Back on Track - för varför ändra ett vinnande koncept?! Hamingja var f ö feberfri även idag när jag tempade henne - så i morgon ska jag nog prova rida igen så får vi se om hon kan trava/tölta utan att börja hosta. Håll tummarna!

Inga kommentarer: