tisdag 24 maj 2016

Tar det "chill"...

"Den enes smärta, de andras möjlighet till fri utevistelse..." är ordspråket för dagen. Kroppen har tyvärr havererat rejält... men jag har orkat sitta kycklingvakt i alla fall så de stora har fått vara lösa ute en lång stund! Riktigt så rofyllt som bilden ger intryck av var det dock inte... det pågår nämligen ett vägarbete i korsningen Framlänningsvägen-Stadsövägen (d v s på andra sidan ängen) så ljudvolymen har varit onödigt hög hela dagen.

Fick även besök av en granne som tyckte det var roligt att jag fått tillstånd till höns - och det redan INNAN hon fick se "mini-chicksen" som ju verkligen kan sälja in sig själva!!! Jättekul att de flesta här runt omkring är så positiva!!! Det här var dessutom en granne som jag inte pratat så mycket med tidigare och inte någon av dem som jag sedan förut vet är positiva till höns.

Hade hoppats att jag ändå skulle orka åka ut en sväng och klappa hästarna i alla fall - men det verkar inte så... Vid mitt senaste läkarbesök fick jag träffa en ny läkare, som när hästarna och ridningen kom på tal betonade (precis som mina tidigare läkare har gjort) hur viktigt rörelse är för mitt välmående på sikt och att det därför är jättebra att jag har hästarna! Och i morgon kanske...!

Inga kommentarer: