tisdag 10 november 2015

HÖGER galopp - YAY!!!


Höger galopp!

Vi har haft riktigt höstrusk med oavbrutet regnande i över ett dygn... Och eftersom min kropp INTE gillar sådant väder fick Lára stå ut med en vilodag igår. ..Men idag var det Malin M:s riddag - och hon är lyckligtvis av betydligt bättre virke än Láras matte (och dessutom simkunnig?!!) - så Lára behövde inte uppleva en repris av den tråkiga gårdagen. 

Duon inledde träningspasset bland vattenpölarna på ridbanan.  Och det var verkligen en urstark inledning, eller vad säger ni om det här: HÖGER galopp?!!! The Queen har uppenbarligen insett att man inte kan lura den här Malin hur lätt som helst...! 

När de lämnat ridbanan tränade de trav med böjning i sidan utan att Lára skulle gå över i tölt. NYTTIGT! När jag ridit Lára på ridbanan den senaste tiden har jag insett att jag ridit lite för mycket "rakt fram" ett tag - f f a i traven. Och det är ju jättebra att även (eller ska man kanske säga "i alla fall") Malin jobbar med böjningen!

Galoppintervaller längs vägen hade de hunnit med också - så Lára måste verkligen ha varit nöjd! Och i morgon ska matte försöka skärpa till sig (hör du det kroppen??!!) så att det blir mer ridning! Ska förstås ta tillfället i akt att klappa på fina Hamingja också - det kan jag ju göra utan att förstöra något - och även höra med Sylvia hur det går med träningen. Over and out!

Inga kommentarer: