tisdag 10 september 2013

Full galopp - fast inte för Láras matte.


En galoppbild från fyrgångsuttagningen på lördag. 

Igår, måndag, var jag alltså hemma från jobbet i sviterna efter söndagkvällens magsjuka. Av någon konstig anledning tyckte mina kollegor INTE att jag skulle ha bråttom tillbaka till jobbet...! Men när kvällen kom började jag förbereda mig för jobb nästa dag, eftersom jag kunnat äta "vanlig mat" utan att magen reagerade negativt. 

Men kroppen hade uppenbarligen andra planer... för istället för magsjuka höll den mig vaken med svår värk större delen av natten... Vid 9.30 lyckades jag dock somna, efter ett dopp i varma spabadet. (Passade på när de som jobbar med asfaltering här utanför hade kaffepaus - eftersom ljudet från dem nästan var olidligt inomhus t o m. Varför hittar man inte sitt lager av vattentäta hörselkåpor när man som bäst behöver dem?!) 

När jag vaknade igen insåg jag till min förvåning att klockan redan var 15... "Det var den dagen"... Frågan är ju hur jag ska kunna vrida tillbaka dygnet tillräckligt för att sova i natt? För i morgon vill jag ju verkligen gå till jobbet!!! Fast jag får se vad kroppen tänkt sig... värken har visserligen lagt sig nu i kväll, men istället börjar jag bli förkyld, är väldigt frusen och har REJÄLT ont i halsen... Ska jag hinna med "alla sjukdomar" denna vecka?! Skulle väl i o f s vara OK om jag fick en garanti att jag är frisk hela vintern!

Inga kommentarer: