fredag 14 december 2012

HSB=Hon Som Bestämmer!


Jag har fått en upprörd skrivelse från "HON SOM BESTÄMMER" med krav på en OMEDELBAR uppskärpning av denna blogg:  Bilder på andra än henne får helt enkelt INTE förekomma!!! Att det t o m publicerats foton på mesiga valacker ser hon som SÄRSKILT stötande... Och eftersom hon både är vackrast och bäst (alla kategorier) finns det ingen anledning till bilder på andra hästar. (Jo, där har hon ju absolut en poäng!)

Hon har dessutom med STOR irritation förstått att den valack som förekommit på flest bilder av alla tydligen var en riktig linslus... Spetsade t o m öronen så snart han hörde ljudet från husses kamera! ALDRIG att Lára skulle nedlåta sig till sådant trams!!! Vill någon ta bilder på henne så får de väl passa på under den sekund som hon möjligen kan tänka sig att stå stilla...eller så får de låta bli!

Och som hunsad matte skyndar jag självklart till bättring! Jag har alldeles tillräcklig erfarenhet av damens huggtänder redan (eller hovar, för den delen...) för att vänta en endaste dag till med ett Lárafoto!

Ridningen har dock fått fortsätta vänta tyvärr... Vi har visserligen inte snökaos, men ett rejält snöoväder med våldsam snörök som gör att man uppmanar folk att låta bilen stå om man kan. Hade ändå tänkt åka till stallet om det inte varit för att gårdagens hemska "styltväder" håller i sig... Det enda som funkar då är ju att rida riktigt fort rakt fram - och det kan vi vänta med till i morgon. För racerhästen behöver verkligen inte flera sådana dagar i rad!

Sitter därför här vid datorn och njuter av en kopp Earl Grey istället, samtidigt som hela huset doftar nystädat! Suveräna Kerstin från Seniouthyrning har än en gång gjort ett toppenjobb! Under kvällen ska dessutom maten vi beställde online igår kväll levereras hem. Att det finns sådana möjligheter har gjort att vår tid som två "halta och lytta" här hemma fungerat över förväntan. Men det är ändå tur att Johan börjar vara i alla fall delvis återställd för i kväll MÅSTE han skotta!

Inga kommentarer: