onsdag 12 december 2012

2012-12-12 kl 12.12


En härlig "arkivbild" från när jag och Eva red salig Feykir och Geisli ute på havsisen - längs isvägen ut till Storbrändön!

Vad gjorde ni idag - på detta "magiska" datum - kl 12.12?! Har förstått att det runt om i världen varit väldigt populärt att både förlova sig och gifta sig. Själv har jag ju "gjort undan" både ock för lääänge sedan... Men kan avslöja att Johan ringde och väckte mig precis då... :-O Jag låg nämligen fortfarande och sov, efter en natt med mkt värk och lite sömn... Men det var ju tur att han väckte mig för jag behöver ju försöka vrida tillbaka dygnet igen för att förhoppningsvis kunna sova i natt.

Lára får därför vilodag idag. (Ja, egentligen skulle det säkert vara jättebra både för värken och för dygnsrytmen att ändå åka ut och rida en liten sväng i kväll. Men det känns ändå lite knepigt att göra det i o m att jag inte varit på jobbet idag...) Får väl satsa på simhallens ångbastu istället och hoppas att det hjälper också!

Eva red i alla fall Lára igår, så hon har ju fått röra på sig en dag hittills i veckan. (Och när Eva är inblandad så kan man utgå ifrån att speedhästen dessutom fick röra på sig ORDENTLIGT!) Och i morgon hoppas jag vara i både jobbmässigt och ridmässigt skick igen!

Inga kommentarer: