söndag 10 juni 2012

Högtryckstvättens fel?!

I går kväll var det dags för storstädning av gamla hästtransporten inför försäljningen. Jag gick lös på den med högtryckstvätten så att tvättskummet yrde! Det var så roligt att se hur fin den blev - så jag hade inte riktigt tid att känna efter i kroppen... När jag tillslut var klar var armar, händer och axlar först som bortdomnade, och sedan kom värken... Blev så arg på mig själv - varför måste den här kroppen vara så känslig? Alt varför lät jag mig dras med så i tvättivern när jag vet hur det kan bli?

Men under natten spred sig sedan värken till ryggen, höftlederna, fötterna, fotlederna m m och där kunde jag ju inte längre skylla på högtryckstvätten. Tillslut kom jag istället fram till att det var lika bra att jag "gick lös" på transporten igår, om jag nu ändå skulle få så här ont i natt/idag.

Det var meningen att Johan skulle lägga tillbaka gummimattan i transporten idag, när golvet hade torkat ordentligt. Men det har regnat hela dagen och man vill ju inte lägga in en blöt matta... Sedan kom jag på att det kanske är lika bra att vänta med den t v. Det viktigaste att kolla när man köper en äldre transport är ju att golvet är i gott skick. Och det underlättar ju väldigt mycket för en spekulant om man inte behöver försöka lyfta och kika under en tung gummimatta!

I kväll skulle jag ha haft kvällsfodringen, men jag hade tur att Kristin kunde ta den åt mig när jag nu är mer ur form än på länge... Håller tummarna att jag ändå ska få sova hyfsat i natt och orka jobba i morgon!

Inga kommentarer: