fredag 23 september 2011

Vilken fantastisk överraskning!!!




När jag kom hem från stallet idag hittade jag ett tjockt kuvert i brevlådan - och i kuvertet låg denna fantastiska akvarell! Det visar sig att den kom från en av de privatrådgivare jag hade när jag jobbade som privatmarknadschef på Handelsbanken i Luleå. Eva, som hon heter, är pensionär sedan flera år och akvarellmålning är en av hennes hobbies. Hon hade tydligen sett bilderna i tidningen från när jag, Feykir, Eva och Geisli red på isvägen ute i Luleå skärgård för några år sedan och blivit så inspirerad att hon målade ovanstående! Jag blev ju alldeles tårögd av glädje - måste skriva ett brev till henne och tacka! Och se till att rama in den riktigt fint! Som ni ser nere i vänstra hörnet hade den blivit lite skadad under postgången... men jag hoppas det inte ska märkas när den hamnar bakom glas och ram!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken vacker målning!
Akvarell är så fint,genomskinligt och skört på något sätt och så denna i stämningsfullt blått!

kram Sandra

Anna sa...

Ja, visst är den?!! Jag älskar verkligen akvareller - särskilt sådana här som inte har en massa detaljer utan är lite mer "skissartarde". Jag målade även lite själv en gång i tiden, men sedan jag köpte häst 1995 har tyvärr penslar och färger legat oanvända...

Ser föresten att mitt foto överdriver skadan nere i hörnet... det bildades uppenbarligen en skugga... så illa som det ser ut på fotot är det inte alls. Så med rätt inramning tror jag inte att man kommer att se den!

Anonym sa...

Hej Anna!
Du som är i faggorna i Mariabäck. Jag har en fruktansvärd jobbig Örn abstinens. Kan du inte bota den med en liiiten bild på skönheten.
Hälsningar Maria

Adina sa...

Oj vilken fin en! Toppenhärlig ju!

Anna sa...

Hej Adina! Hoppas ni fick en härlig ridtur idag även om ni inte blev så många! Kul att du också gillar akvarellen!

Maria: ska försöka fixa en bild på din stilige Örn - återkommer i ärendet!