tisdag 27 september 2011

Lugnet före stormen



...kanske man skulle kunna kalla denna bild från i söndags?! För det var ju verkligen lugnt då - men idag kom stormen! T o m med Luleåmått mätt blåste det riktigt, riktigt ordentligt! (30 m/s i byarna...!!!) :-O  Räddningstjänsten uppmanade alla båtägare att kontrollera sina båtar, på Kurirens hemsida kunde man se bild på en båt som sjunkit i Norra hamn och kommunens personal hade fått ta hand om mer än 20 träd som blåst omkull under dagen...

Kanske inte så konstigt om min kropp reagerade på detta väder också... så tyvärr blev det ingen ridning för mig idag... :-(   Hoppas kroppen hinner hämta sig till på torsdag i alla fall, då vi ska rida lektion! I morgon rider Eva, men jag ska ändå till stallet på kvällen för hovslagaren ska sko Lára. (I morgon är det rätt onsdag!) Så jag får ju träffa min lilla häst i alla fall! Hoppas nu att hon inte försöker riva stallet den här gången... men Sylvia har lovat att vara med och hon har MKT positiv inverkan på min svarta madam så jag tror att det ska gå bra.

Själv ska jag vara JÄTTEMODIG och ta prover på vårdcentralen i morgon (jag har MKT svår fobi för sådant...) För att förhoppningsvis utesluta att jag fått en allvarlig biverkan av den nya medicinen jag testar. Skulle egentligen ha gått upp i dos fr o m i dag, men nu ska jag avvakta provsvaren innan jag gör det. Jag som hoppats att doshöjningen skulle resultera i viss smärtlindring... men nu är det ju säkrast att avvakta. Håll tummarna!


Inga kommentarer: