tisdag 5 april 2011

Rätt val av skor i leran!



Har brukat använda mina vinterridstövlar även så här års, i o m att de har en vattentät skodel. Men de har också dragkedja - och den mår INTE bra av sand och grus... I somras bestämde jag mig därför för att investera skatteåterbäringen i ett par riktigt sköna gummiridstövlar som mina onda fötter skulle må bra i - och som även skulle fungera vid ridning.





Hade sedan tidigare dessa underbara skor från LaCrosse, vilka jag fyndat på Lillhästen i Stav! De har gymnastikskoläst och är verkligen hur sköna som helst!!! Dessutom tycker jag de är så snygga! Det är nästan så jag längtar efter regniga dagar för att ha en anledning att använda dem! Och kollegorna på jobbet blir varje gång gröna av avund när de ser mina snygga skor - de skulle bara veta hur sköna de är! Köpte föresten först ett annat par från Lillhästen - men mamma fick prova dem och sedan vägrade hon att lämna tillbaka dem! Så jag fick helt enkelt beställa ett par till! :-)





Så när jag i somras fick se att La Crosse även har ridstövlar slog jag till! Eller, slog till och slog till... Det ska erkännas att jag tvekade både en och två gånger när jag såg prislappen... det var inte Lillhästen i Stav-pris om man säger så... Men kom fram till att den oväntade skatteåterbäringen (jag brukar alltid få kvarskatt) borde användas till något jag egentligen inte tyckte att jag hade råd med. Så tillslut blev de mina ändå! (Motiverade mig även med att mina vinterridstövlar därmed skulle hålla längre när jag inte utsatte dragkedjorna för en massa lera och sand. ) Och idag - när jag gått runt i dem ett par timmar + ridit kan jag säga att mina känsliga fötter är MYCKET tacksamma för denna investering!

Edit: På allmän begäran kan jag ju tala om att de underbara stövlarna är köpta på Filippas ridsport.

2 kommentarer:

Emma sa...

Var införskaffade du ridstövlarna som inte hade Lillhästen i Stav-pris?

Anna sa...

Hej Emma! Kul att du hittat till min blogg! De underbart sköna stövlarna köpte jag på www.Filippas Ridsport.se