onsdag 23 mars 2011

ISANDE vindar - BRRRR!!!


Snygge Skalmar är tillfälligt i Mariebäck just nu. Och idag träffade jag även hans matte Linda - det var trevligt! Hon hade varit på plats i Skellefteå Kraft-arena igår, i tjänsten, när Luleå Hockey vann första semifinalmatchen. En mkt spännande match som jag själv bara fick följa via TV:n. Och p g a havererad digitalbox var bilden så dålig att jag i princip använde TV:n som radio. Så jag kan väl inte riktigt ta åt mig äran över Luleåsegern...! ;-)
Efter en gårdag som var min bästa dag på länge hade jag stora förhoppningar på dagen - men det var tyvärr en HELT annan dag idag. Inte ens vädret var med mig... gårdagens värmande sol var idag helt utkonkurrerad av isigt bitande vindar... Inspirerad av gårdagen hade jag tagit med mig lunch för att äta i solen vid stallväggen - men det var verkligen INTE att tänka på idag!
Pysslade med Feykir förståss; kollade pulsen, ordnade hö och vatten samt mockade lilla sjukrutan. Däremot blev det inget extra mys - det var alldeles för kallt för det! De isande vindarna verkade dock ha en upplivande effekt på vallackflocken för fyra av dem busade rejält. Medan stackars Feykir avundsjukt såg på från andra sidan staketet...
Red Snarfari en liten sväng på ridbanan också. Men jag kände ganska snart att jag inte alls var i form för ridning - alldeles för trött så jag blev bara irriterad... Så när vi "böjt" lite i skritt och trav samt ridit lite öppna i tölt längs spåret fick det räcka för dagen. Får komma igen med nya krafter en annan dag!

Inga kommentarer: