lördag 28 juni 2008

Flera bilder på Reykur!

Nu har jag fått 15 nya bilder på Reykur, när han tävlade utanför Stockholm i slutet av maj. Det är förståss bussiga Jenny som skickat dem, hon jobbar på Örnäs (och skulle med andra ord kunna kallas Reykurs kollega - för han jobbar ju också där!) Under tävlingen hade hon som en av sina uppgifter att fota de av Örnäs ridskolehästar som var med - det var faktiskt flera stycken! Flera av dem gick till final också - och duktige Reykur gick till A-final i båda sina grenar! *stolt*












Tycker han ser så härlig ut på bilden ovan - jag vet ju att han gillar att visa upp sig och det syns verkligen på den bilden! Men HUR kan hon rida fyrgången i vänster varv??? Har hon inte fått lära sig att man ska rida i höger varv så att domarna får bländas av hans lååånga man??!! ;- )












En häst som kan tölta i en halvmeter djupsnö, i alla fall när han är på det humöret, kan förståss tölta på en ovalbana också!

I morgon ska jag nog få rida Feykir igen! Tänk att det är hela två veckor sedan sist! Jag har sådan rid-abstinens!!! Sylvia är inte alls "färdig" med honom - han är fortfarande tjurig och arg och gör inget "gratis"... Men när hon jobbat med honom ordentligt kan han tillslut "släppa" och vara riktigt duktig! Men vägen dit är alltså fortfarande lång vid varje ridtur... Igår hade de i alla fall ridit på i lite högre tempo i tölten och det hade funkat hyfsat.
Förhoppningen är att hon ska ha tid att hjälpa mig när jag rider i morgon, på ridbanan eller om vi rider ut tillsammans. Men vi är bortbjudna på lunch och Sylvia hade också en hel del inbokat i morgon... Fast om vi inte lyckas hitta en tid då båda kan får jag kanske bara ge mig ut själv och rida serpentiner i skritt längs vägen samt rida lite galoppintervaller för hans kondis, men hoppa över tölten?! Då får jag ju rida i alla fall!

Inga kommentarer: