onsdag 11 juni 2008

Fia och Lukka (och Nicke)

Feykir har fått en tredje vilodag och jag har varit på bassängen för att träna och streeeetcha igen. När jag går dit tycker jag oftast att jag inte är så stel ändå... men när jag går därifrån känner jag mig som en balettdansös! Sanningen är nog snarare den att när jag går dit är jag ungefär som ett kylskåp och efteråt kanske nästan som en "vanlig" människa?!

Dagens bildtema blir Fia och Lukka! Tyvärr hade Johan inte fotat en enda bild på dem när de rider på ovalen...så jag kan inte visa dem "in action".








I collecting-ring. Jag håller med Feykir: Lukka ÄR vacker!!!




På lördagen upptäckte vi till vår förfäran att Fia red i svarta ridbyxor och marinblå kavaj till vinrött schabrak... Kristin och jag är ganska noga med sådant, så vi var helt överens att något måste göras! Som tur var kom jag på att jag faktiskt hade ett par ljust kittfärgade ridbyxor och ett par svarta chaps jag kunde låna till Fia. Och så här snygg var hon efter min "extreme makeover!!!" ;- )
Jag hade faktiskt helt glömt de där ridbyxorna... köpte dem på Lillhästen vid första teamträffen vi hade, men eftersom de är så ljusa hamnade de långt in i garderoben... Jag som faktiskt brukar nedlåta mig till att rida i svarta ridbyxor i uttagningarna (med undantag för i lördags p g a att Johan skulle fota) för att de vita fortfarande ska vara vita på finaldagen. I fortsättningen kan jag ju ha de här byxorna istället för de svarta - mycket snyggare! Men det förutsätter förståss att Fia kommer "anständigt klädd" i fortsättningen! ;- )


Sååå synd att det blev fel galopp i V5-finalen, annars hade Fia och Lukka vunnit!!!




...Nicke (Fias sambo) skyllde misstaget på mina ridbyxor...

Inga kommentarer: