söndag 7 oktober 2007

Atlikurs - dag 3: Inget damm på ridbanan...

Ihållande regn hela dagen... men, som Atli sa: "det dammar inte från ridbanan i alla fall!"



Fick fortsätta att jobba med att flytta ut bakdelen på volt - växla mellan skritt och tölt hela tiden för att få med mig eftergiften i skritten även till tölten. Sedan rida tölt i högre tempo längs spåret, flytta av från spåret och tillbaka igen med vikthjälper samt mothållande tygeltag. Takten blir väldigt bra av den senare övningen! Över huvud taget måste jag vara väldigt aktiv i tölten för att den ska bli bra.



Det kändes riktigt bra bitvis! Både att vi utvecklades Feykir och jag samt att jag kände att de här övningarna kommer jag att kunna jobba med på ett bra sätt själv också.



Jag trodde att det här skulle vara årets sista ridkurs, men nu visar det sig att Atli kan komma tillbaka i slutet av november eller början av december. Jag hoppas att det blir november för i så fall kan jag vara med! (I början av december åker vi till Vietnam för att värmebehandla mina leder.) På tal om lederna så har de skött sig över förväntan i helgen!!! Även idag - med lågtryck och nederbörd - har jag kunnat rida utan att känna mig påverkad av dem alls!

Inga kommentarer: