torsdag 30 augusti 2012

Lara snart den nya Wega?

Idag är Lara utlånad till en av Evas kompisar, som bl a rider fälttävlan och även dragit med Eva på fälttävlansläger i Tyskland tidigare. (Elisabeth är bussig och lånar ut Tildra till Eva, så att hon och kompisen kan rida ut tillsammans.)

Och jag har naturligtvis räknat ut att talangfulla Lara självklart kommer att vara en fullfjädrad fälttävlanshäst efter detta! Det var väl ingen som missade sveriges första OS-medalj i London, då Sara Algotsson Ostholt och hennes fantastiska häst Wega t o m var SÅ nära att ta guld?! Och nästa OS är det kanske Laras tur?! ;-)  Men det blir definitivt med annan ryttare då, matte är alldeles för feg...

Fast när jag tänker efter har jag faktiskt lite fälttävlansmeriter jag också... Jag har faktiskt ridit hopplektion för en medlem i svenska fälttävlanskommitten. (När vi hade en teamträff nere hos Lillhästen.) Och längre tillbaka har jag faktiskt vid ett tillfälle hoppat ett terränghinder som var högre än den (islands-)häst jag satt på... Så vi kanske ska göra en gemensam satsning mot nästa OS ändå, jag och Lara...?! ;-)

2 kommentarer:

Kristina sa...

Kör (rid?) hårt! ;-)

Anna sa...

Får väl göra det! ;-)

Har nu fått rapport från Eva och Anna-Pia. De hade haft en jättehärlig ridtur på drygt 1,5 timme ute i skogen. Både de och hästarna verkade mkt nöjda efteråt. Utgår ifrån att en hel del "terränghinder" avverkades.