lördag 11 augusti 2012

Hipp, hipp, HURRA för Eva 50 år!!!



Igår blev Eva 50år ung och idag firade hon genom att bjuda in ett 60-tal släktingar och vänner till stort kalas på Brändö Konferens- och fritidsby vid havet utanför Luleå. Vi fick avnjuta en fantastisk middag med baconrullad sparris och ruccolasallad till förrätt och en lammfilé som smälte i munnen till huvudrätt. Som efterrätt var det förståss födelsedagstårta - eller en skål grädde och bär till LCHF:aren.

Under middagen läste KG upp ett MKT roligt brev från deras häst Gabriel till Eva - vilket uppskattades oerhört av alla. Jag hoppas jag kan få låna det och lägga upp det här också!

Hennes chef höll också tal och överräckte present från arbetsgivaren. Han började med att säga att de verkligen ville akta sig för att inte hamna i en "Lugnet-affär" - men spann vidare på att Eva verkligen tagit det här med sparsamma tjänsteresor till en HELT ny nivå i Luftfartsverket. Hon har ju en stor del av sin arbetstid förlagt i Gällivare numera - där hon istället för hotell väljer att bo på campingen. Och trots tillgång till tjänstebil i Gällivare så brukar hon cykla mellan campingen och flygstationen. Vintertid har det t o m förekommit att hon åkt skidor till förrättningen! Han sa att Evas sparsamhet väckt beundran långt upp i LFV:s organisation och att de valt presenten utifrån detta. Och när hon öppnade paketet visade det sig innehålla en sovsäck!


1 kommentar:

Lale sa...

En grattis-i-efterskott-hälsning till Eva från Lale och Geisli!!!