onsdag 1 augusti 2018

Skritt på lina

Fjärde dagen med skritt på lina. Ingen "action" direkt - men huvudsaken är ju att det ska hjälpa Hamingja att bli av med besvären i höger bakknä! Idag verkade inte ens Litlamin tycka att det var riktigt spännande för hon kom aldrig och försökte med "tandemlongering" som hon gjort de tidigare dagarna.


Värmeböljan bara fortsätter - idag hade vi ännu en dag med närmare 30 gradera värme. Men det var inte riktigt lika fuktigt i luften och dessutom blåste det en hel del. Det senare var nog hästarna extra tacksamma för eftersom vinden höll de värsta knottsvärmarna borta. 


När jag kom till Höbäcken såg det så här avslappnat ut i valackflocken! Innan jag åkte därifrån hade även Spirit (längst till höger i bild) lagt sig ner. Smarta hästar som passar på att vila när man inte behöver hålla sig i rörelse för att hålla undan knotten! 


Själv passade jag på att bada vid Storsand igen på vägen hem från Höbäcken. Den hör gången hade jag badtermometern med mig och kunde konstatera att det var härliga 23 grader i vattnet i Luleälven! 

Inga kommentarer: