onsdag 9 april 2008

Ytterligare en vilodag

Feykir fick ytterligare en vilodag idag, delvis beroende på min hälsa (aprilvädret fortsätter att fresta på) men också för att en god vän från Umeå dök upp! Hon var här i Luleå på en kurs som slutade kl 16 och bussen till Umeå gick 18,55 så vi hade nästan tre timmar på oss att åka hem till Kyrkbyn, äta middag - och prata massor förståss! Det måste vara minst två år sedan vi träffades sist (tyvärr blir det alltid så när vi är i Umeå, att vi har nog fullt upp med att hinna träffa föräldrar och syskon...) men den kändes som att vi hade träffats bara här om veckan! Det är kanske så det är med riktigt goda vänner?!




Här är ett bildbevis för att Anette fick te efter middagen också! Titta lite extra noga på den fina tekannan, som faktiskt Anettes man Niklas gjort! Den kannan har varit "i hetluften" förr - när jag fick tillfälle att servera te till Handelsbankens dåvarande VD (och tills helt nyligen styrelseordförande) Lars O Grönstedt.

Hade rent teoretiskt hunnit åka till stallet och rida när jag lämnat Anette vid bussen, men jag blir så TRÖTT av den här värken så jag åkte tillbaka hem istället. Tur att jag red en "extra" dag förra veckan, för den här veckan har verkligen inte börjat bra... Dessutom vet jag redan nu att det inte blir någon ridning på lördag. Johans föräldrar kommer nämligen hit i helgen och på lördag ska vi åka de 17 milen till Haparanda, för att besöka IKEA förståss, samt även ta en sväng över till Finland, där de aldrig varit tidigare. Det blir en riktig heldag, så någon ridning kommer det inte bli... Försöker verkligen att inte ha dåligt samvete för Feykir skull, även om det är svårt sådana här veckor...

Inga kommentarer: