onsdag 29 december 2021

Mellandagsridning!

Mellandagsridning är SÅ mycket bättre (och mer pandemianpassat) än mellandagsrea!!!

Hamingja har haft jullov några dagar medan vi varit i Umeå för att fira jul med våra föräldrar. Det är ju en kort julhelg i år och jag behövde jobba mellandagarna, men kunde istället vara ledig innan jul så att vi kunde förlänga helgen lite ändå. Det är inte längre riktigt lika intensivt på banken så här års som det brukat vara (förr var det otänkbart med semesterdagar under perioden från 15/12 till 15/1.) Nu kan vi turas om att vara lediga några dagar var och då är det ju helt OK att det blir väldigt intensivt de dagar man jobbar. 

Därför fick Hamingjas jullov fortsätta fram till idag och hon var jättepigg när vi red den vänstra vägen bakom bommen. Som vanligt blev hon jättenöjd när vi från vändplanen fortsatte på hennes favoritstig in i skogen. Längs skogsvägen hade något fordon kört ganska nyligt så även om det fortsatt snöa var snödjupen bara någon dm. Stigen i skogen var däremot ospårad - men Hamingja gillar ju när hon får skritta i djupsnö i terrängen!!! Snön gjorde ju samtidigt att hon fick nyttig muskelträning även fast jag mest orkade "åka häst". 

Idag har jag i alla fall fått kallelser till fler provtagningar och sedan nytt läkarbesök - jag hoppas att de tillslut ska hitta något som går att åtgärda så att jag kan bli lite mindre trött i alla fall...!!!

Inga kommentarer: