lördag 3 april 2021

Påskdagsridning!

Påsksolen lyser!!!

För att fortsätta undvika jätteleriga bilvägen så länge Hamingja har broddarna kvar satsade jag på en favorit i repris: uppvärmning med galoppintervaller längs lilla vägen upp till kyrkan med trav-dito tillbaka ner och som avslutning tölt på ridbanan. I tölten massor av halvhalter med sätet och vända runt med ytterhjälperna samtidigt som jag försökte hålla koll på sitsen inkl att dra bak axlarna. Och bara korta, snabba kramningar på tyglarna - INKL högertygeln! 

I vänster varv gjorde det som vanligt susen att vända in för ytterhjälperna! I höger varv var det svårare att bibehålla samling och lösgjordhet... inser nu att jag helt glömde bort det som brukar göra susen där: att rida några steg högersluta. Rejält svettiga blev vi båda två i värmen! Och efteråt var det inte bara Hamingja som fick gott i krubban, Monica bjöd matte på grillad halloumi - så härligt salt och GOTT!!! 

På väg hem från stallet överfölls jag av en sådan oerhörd trötthet som drabbar mig titt som tätt, då det känns som om jag ALDRIG mer kommer att orka något i livet... men då tänkte jag att OM det nu verkligen var så hade jag verkligen använt de sista krafterna på HELT rätt sätt!!!

Inga kommentarer: