tisdag 14 november 2023

Tuesday afternoon!

Återhämtning med mattes ♡ !!!

Igår morse var jag till läkaren som förlängde min sjukskrivning 100 % till 14:e januari. Det är ju både behandlingar och medicinering som pågår, men inte i något fall handlar det om en "quick fix" så det kändes skönt att det blev förlängt. Alla inblandade är ju ense om att jag behöver få ner mina extremt höga stressnivåer, och nu behöver jag i alla fall inte addera ytterligare stress över att behöva börja jobba igen innan behandlingar och medicin hunnit få effekt.

Senare samma dag var jag dessutom på den fjärde sessionen traumaterapi - och det var nästan lika jobbigt som senast... men helt klart verksamt och en lättnad att det finns något som hjälper hjärnan att hantera min PTSD! Resten av dagen tillbringade jag på min värmande IR-matta för jag var HELT slutkörd! Idag på förmiddagen var det sedan dags för dubbelvaccinering; Covid samt säsongsinfluensan. Jag hör till en riskgrupp numera, så det kändes bra att få göra det ÄVEN om jag är fruktansvärt spruträdd - och jag överlevde t o m!!! 

Adrenalinhög efter detta åkte jag sedan till stallet på eftermiddagen och red en liten sväng. Men när adrenalinet började klinga av blev jag istället JÄTTETRÖTT, så det blev bara en kort sväng till vänster bakom vägbommen. Hamingja var dessutom JÄTTEPIGG i det för henne säkert svala och sköna vädret (-15 grader) så det var mycket giraffhals och radarvarning och inte så mycket fokus på matte... Mitt tålamod räckte inte till sådant, så redan efter 25 minuter var vi tillbaka i stallet. Men vi hade ändå varit ute en liten sväng! Och om jag inte är helt däckad av vaccinet i morgon så är planen att rida igen på morgonen - förhoppningsvis är tålamod och ork bättre då!

Inga kommentarer: