måndag 6 november 2023

Måndagsrehab!

 
En MYCKET nöjd Hamingja som fått galoppera med Eva!!!

Till veckans första hästterapi såg det ut som att SMHI gjort en miss, för när jag hämtat upp Eva i Gäddvik och vi körde uppströms längs Luleälven låg dimman tät... men när vi kom närmare stallet klarnade det upp och solen tittade fram - det kallar jag MYCKET god väderprecision!!! 

Det blev sedan en favorit i repris när jag skrittade Hamingja längs bilvägen mot Avan till grillplatsen vid Nottjärnen där Eva sedan tog över tyglarna. "Du skulle ha haft en bit liggunderlag med dig att sitta på!" sa Eva när jag satte mig på en av bänkarna vid grillplatsen där jag brukar göra mina mindfulnessövningar. Jag hade en av mina ridkjolar på mig, men efter en stund blev det ändå lite kallt att sitta där. Då fick jag ett infall att kolla i den IBC-tank som står där och bl a fungerar som vedförråd...

Där fanns förutom ved även en stekpanna, några tomburkar... och detta sittunderlag - någon hade tänkt till!!! 

Innan Eva red iväg hade jag hunnit fota en massa bilder på min fina häst, så förutom mindfullnessövningar ägnade jag sedan även en del av väntetiden till att gå igenom bilder. Och när de kom tillbaka igen efter en halvtimme fotade jag ännu fler - det gäller ju att passa på när solen skiner! 

Innan ridturen fotade jag förresten denna bild på tre rastypiska isländska bävrar: Lisa-Greta, Elsa och Hamingja! 

Inga kommentarer: