söndag 5 september 2010

För bra för att vara sann?!


Och nu menar jag faktiskt inte BARA Johan! När man pratar om att kritiskt granska marknadsföring så brukar man säga "När något verkar vara för bra för att vara sant så är det oftast det också..." Men inte i det här fallet! Johan hittade en genialisk manick för 300 kr på Clas Ohlsson - att ånga loss gamla tapeter med. Och ni ser ju själva! Detta var dessutom den första våden - innan Johan hade "fått in den rätta knycken". Efter en stund fick han tapeten att lossna i stora sjok i taget! Tur föresten att någon i det här huset är "i skick att arbeta"!

Vi kommer inte att anlita någon målarfirma för tapetseringen av vardagsrummet. Det var alldeles för dyrt i vårt tycke, och dessutom förutsatte de att vi själva tog bort den gamla tapeten själva. Vi vill ju resa till värmen i vinter för pengarna! Alltså återstår bara att göra hela jobbet själva. Johan kommer alltså inte att ha några fritidsproblem den närmaste månaden eller så... och jag hoppas att jag orkar hjälpa honom då och då. I alla fall när det är dags för själva tapetseringen - att skära till tapetvåder är min nisch! Det kan funka även om man har ont i axlar, armar och händer.

Har föresten funderat på om inte "supermanicken" skulle kunna användas till så mycket mer än att bara ta ner de gamla tapeterna. Vår soffa och fåtöljerna skulle behöva tvättade armstöd - kan vi möjligen ångtvätta dem själva?! Och dessutom har jag länge önskat mig en egen ångbastu...!


Inga kommentarer: