söndag 6 juni 2010

Finaldags!


Här ser ni en "sammanfattning" av vår final i fyrgång - en andraplats blev det! Man kan verkligen säga att galoppen avgjorde - för vi fick fina poäng medan några medtävlare fick 0. Johan jobbade, så jag har tyvärr inga bilder från den finalen... Här ser ni också Feykirs nya träns - som jag fått MÅNGA komplimanger för i helgen!


Länge var jag tveksam till om jag verkligen skulle orka tävla något i vår... men tillslut anmälde jag min ändå till Vindurs och Midurs tävlingar. När det var dags för vår andra final idag - T5 - så kunde jag konstatera att tävling två helger i rad definitivt var för jobbigt för mig. Jag var verkligen helt slut! Det var bara att hoppas på riktigt mycket "draghjälp" från medtävlarna, för jag skulle inte orka driva så mycket... Och drivning hade verkligen behövts - även Feykir kändes rätt matt... Men vi slutade ändå på en tredjeplats. (Behöver vi låtsas om att det p g a strykningar bara var tre ekipage i finalen?) Elisabeth och Tindra vann med Annette och Jupiter på andra plats. Det var ju en bra revansch för dem båda efter att ha "nollat" på galoppen i fyrgångsfinalen.


Efteråt var jag så TRÖTT! Som tur var hade jag och Elisabeth kommit överens om att vi inte skulle stanna och se de sista klasserna utan packa ihop och åka hemåt efter vår andra final. När vi sedan kom till Mariebäck smorde jag liniment på Feykirs ben - och samtidigt fick mina egna händer en rejäl dos hästliniment. Först tänkte jag att det var dumt att jag inte hade några plasthandskar att använda - men sedan kom jag på att en "hästdos" liniment nog var precis vad händerna behövde efter den här helgen! Nu blir det VARMT bad och massor av stretching. Bilder kommer framöver - är för trött just nu för att gå igenom Johans foton. (Han kom på eftermiddagen idag och fotade.)

Inga kommentarer: