måndag 28 maj 2007

Mina boots är här!!!

Idag kom mina boots! Hann dock inte rida... I morgon kommer equiterapeuten och behandlar Feykir och är det som sist får jag inte rida igen förrän på fredag. Får helt enkelt stå ut - även om abstinensen förståss blir svår... ;- )

Reykur-Eva ringde och berättade att hon INTE ska göra debut på islandshästtävling i Gällivare. Däremot kanske hon och en annan tjej åker med mig upp och agerar hästskötare. Det vore jättekul! Jag som aldrig haft hästskötare tidigare på tävling - nu skulle jag plötsligt få TVÅ! Har Malin Baryard så många? ;- ) Nu ska vi bara se om de kan komma ifrån tillräckligt tidigt på fredagen - det är en låång resa och det hade varit trevligt att hinna provrida ovalbanan ett par varv på fredagkvällen. Det blir ju första gången vi är på en ovalbanan sedan början av september! Boende måste vi fixa också. För oss människor alltså, Feykir har blivit lovad att få "bo" i en hage tillsammans med Sylvias hästar. (En kompis till henne har stall mycket nära tävlingsbanan.)

Det känns som att det är tvära kast - var ju på väg till Skellefteå men så blev den tävlingen inställd mindre än ett dygn innan vi skulle åka. Nu hade jag hunnit räkna bort Gällivaretävlingen för jag trodde inte jag skulle få någon med mig - men kanske blir det tävling i alla fall! Har ju dessutom nya boots att tävla i! :- )

Inga kommentarer: