tisdag 22 september 2020

Nya Torrbergsrundan - igen!

Nya äventyr!!!

Att benämna något som "Nya...." riskerar ju att förr eller senare upplevas som daterat... som New College i Oxford vilket grundades på 1300-talet...Men ifall folk om 700 år reagerar på benämningen "Nya Torrbergsvägenrundan" så är jag nog ändå beredd att ta det...!!! Och Hamingja visade sig vara helt OK med att rida denna runda även idag! 

Det blåste riktigt kallt - nu börjar det nog vara dags att byta till varmare ridbyxor och/eller leta fram några långkalsonger... För även om jag för dagen som tur var hade ersatt västen med en fodrad jacka fick jag se till att hålla tempo i ridningen för att hålla värmen. Och även detta verkade helt OK med Hamingja! Så det blev mycket trav och galopp genom skogen och sedan en stunds töltträning längs Torrbergsvägen innan vi travade hem genom skogen igen. 

Men hemkommen igen är jag fortfarande frusen, trots två kannor te... så nu ska jag strax gå ut och sätta mig i SPA-badet för att "tina upp" för att sedan förhoppningsvis sova ganska gott! Tack vare smärtläkaren Tomas Ekström har ju inte bara smärtan utan även mina svåra sömnstörningar minskat BETYDLIGT under de senaste åren! Men jag tycker fortfarande att det är närmast outhärdligt att läsa böcker där någon av huvudpersonerna inte får sova - för jag vet alldeles för väl hur OERHÖRT jobbigt det är...

Inga kommentarer: