onsdag 22 augusti 2012

Brevet till Eva



Min kära Eva!

Jag blev inte bjuden på festen men har hört att Du har samlat dina vänner för att fira din dag. Jag framför därför på detta sätt mina gratulationer och lyckönskningar.

Vi har känt varandra i cirka tio år och jag försöker att vara dig till lags när vi är tillsammans men det kanske misslyckas ibland och vi blir för en kort stund ovänner. Det varar dock inte länge. Visserligen är vi tjuriga och envisa båda två men den klokaste ger sig och därför får du för det mesta igenom din vilja.

När vi ses eller möts så nonchalerar du mig ibland och jag blir osäker på om jag tycker om det eller inte. Jag tycker om dig och vill väldigt gärna umgås med dig för vi har för det mesta väldigt roligt tillsammans. Så Eva, jag hoppas vi kan fortsätta i många år ännu att umgås för du är en så härlig människa.

Jag vill nu att samtliga gäster reser sig och utbringar ett fyrfaldigt leve för födelsedagsbarnet och en skål med tillönskan om en ljus framtid för Eva och mig. Hon leve Hurra, Hurra, Hurra, Hurra. Skål.


Gabriel fra Hvolsvelli




Vinter-Gabriel med Freddan på ryggen.
(Har letat febrilt efter en så underbar bild när han rullar sig i sommarhagen, men tyvärr utan framgång... hoppas kunna lägga ut den längre fram istället!)

Inga kommentarer: