fredag 1 januari 2010

Grattis på födelsedagen Kristina!


Det är inte bara alla hästar som fyller år idag - de är dessutom i gott sällskap av min lillasyster Kristina! Förra året firade hon nyårsafton och födelsedag här hos oss i Luleå - så den här bilden är sedan dess.
Grattiskramar i stora lass från storasyster!
Förra året lämnade Kristina nyårslöftet att bli mer kulturell. Hon rivstartade sedan genom att besöka Norrbottens Muséum med oss på nyårsdagen. Sedan har hon fortsatt i samma takt - vilket tillslut kulminerade i Umeås utnämning som kulturhuvudstad! Det blir väldigt spännande att höra vad hon har för nyårslöfte den här gången!
(Mitt nyårslöfte för 2009 var att ha klänning oftare - och det löftet har jag verkligen hållit! Jag tycker som Kristina, man ska ha nyårslöften som är roliga att uppfylla! Men inser nu att jag missat att tänka ut ett nytt löfte inför detta år - får återkomma om den saken! )

2 kommentarer:

Unknown sa...

Tackar, tackar! Tyvärr var det svårt att komma på ett så bra nyårslöfte som förra året, så jag nöjer mej med att njuta av hur bra jag lyckades med förra årets, plus förstås att hålla kulturhalten uppe :)

Kram

Anna sa...

Nej, varför lämna ett vinnande koncept?! Jag får nog göra som du - och hålla fast vid förra årets nyårslöfte!