torsdag 30 oktober 2008

Från Kamprad intet nytt...

Mina föräldrar verkar aldrig slå på sin mobiltelefon - så jag har fortfarande inte fått någon rapport om deras frukost med Ingvar Kamprad i tisdags morse! Förstår de inte att så viktiga händelser måste rapporteras SNARAST??!! Lovar att uppdatera här när jag får veta mer.

Feykir har ledig dag idag. Jag har tränat i varmvattenbassängen och laddat för helgens Atlikurs! Vi rider två pass/dag under fredag-söndag. Jag måste jobba fram till lunch i morgon, så jag får rida båda mina pass på eftermiddagen. Vilken tur!

Tror jag har nämnt här tidigare att jag kommer att behöva opereras... Fick veta det för någon månad sedan och ni kan ju gissa hur nervös jag blev, som har sådan sjukvårds- och sprutfobi??!! Hade hört att väntetiden skulle vara tre månader, så jag har försökt att förtränga det hela t v. Men idag fick jag ett brev med operationstid redan 12 november!!! Nu blev jag RIKTIGT nervös! Dessutom skulle det innebära att jag missar flera ridlektioner... Men det finns även andra anledningar att skjuta fram det ett par veckor (anledningar som är relevanta även för icke hästintresserade) så jag ska ringa sjukhuset i morgon och kolla upp den möjligheten. Det är föresten två olika operationer, fast de gör dem samtidigt när jag ändå är sövd - det är ju en fördel i alla fall!

Inga kommentarer: