söndag 5 oktober 2008

Feykir är nästan FÖR smal!!! :-O

Idag får det bli ett kort blogginlägg - för jag har så ONT i händerna att det är svårt att skriva. Det är verkligen inte vanligt att jag har problem att skriva på datorn - att hålla i en penna är däremot för det mesta rätt plågsamt.

Har i alla fall ridit ut med Fia och Lukka idag! Efter två dagars "Eva-marathon" sa jag till Fia redan innan vi red ut att jag inte skulle orka så jättelångt...




Här är en bild på turturduvorna Lukka och Feykir (från Midurtävlingen i våras). De är verkligen söta tillsammans! Men som Romeo och Julia är de dömda att leva åtskilda - eftersom ston och vallacker går i olika flockar i Mariebäck... Efter deras "kärlekssemester" i gemensam hage på Vindurtävlingen i våras fortsatte de länge att gnägga till varandra mellan hagarna... fast nu har de slutat. Men de verkar fortfarande väldigt nöjda när de får en chans att vara nära varandra. (Eftersom de är så lika misstänker jag att båda tycker att den andre är den vackraste häst de någonsin sett!)

När vi kom tillbaka efter ridturen (ca 50 minuter) sa Sylvia: "Så smal Feykir ser ut - nu är han ju nästan FÖR smal!" Jag var tvungen att kontrollera att även Fia hörde detta - efter att i snart två års tid kämpat för att få ner honom i vikt kändes det otroligt att t o m Sylvia skulle tycka att han var smal!

Den senaste veckan har jag ökat på hans kraftfodergiva ytterligare - och nu fick jag alltså bekräftelse på att jag gjort rätt. Då gör det ju inte heller så mycket att han kommer att få vila de flesta dagarna när vi åker till USA - han kommer ju inte att hinna bli tjock på två veckor!

Inga kommentarer: