söndag 2 juni 2024

Retrorep är riktigt rätt!

Vad ska vi göra för nå´t kul idag??!!

Värmen håller i sig och det var 26 grader i skuggan när jag kom till Mariebäck söndag eftermiddag. Men det blåste skönt och jag satsade på att rida där det hade potential att blåsa som mest: bilvägen mot Alviksträsk. Det blev mycket tölt idag medan vi flyttade undan för skänkeln i sicksack fram och tillbaka över vägen när vi behövde återställa takten. 

Under hemvägen fick Hamingja som vanligt "lite extra bakben" och jag behövde bli än mer aktiv med förhållningar för att inte all kraft skulle vara skjutkraft. Några gånger varnade min pulsklocka att min puls var för hög och jag kan i efterhand se att den under hemvägen låg på 120-150 slag per minut och det senare är ju definitivt för högt... Men jag mådde ändå hyfsat efteråt och jag kunde konstatera att jag faktiskt klarade hela ridpasset utan att musklerna började krampa! 

När vi var tillbaka i stallet såg jag att sadeln inte åkt fram utan låg kvar där jag satt den och inga skav efter sadelgjorden trots att hon var ganska svettig. Min retro-repgjord fortsätter att imponera - endel saker VAR verkligen bättre förr!!!

Inga kommentarer: