lördag 31 januari 2009

Konditionsträning utan häst


För att inte chocka kroppen för mycket avstod jag från ridning idag. Istället blev det en rask promenad på en knapp timme runt i Kyrkbyn. Det är ju lite större här än på Vilamendhoo Island där man gick runt hela ön på 15 min! Lite kallare var det ju också... men solen lyste - precis som där! Eftersom jag hade min favoritfotograf med mig har jag förståss en fin bild från dagen!

Vi gick ner till friluftsmuséet Hägnan där vi såg rök från bagarstugans skorsten. Det verkade lovande! När vi kom närmare såg vi också en skylt i fönstret om brödförsäljning. Självklart gick vi in och köpte två påsar nybakt mjukkaka! Visserligen undviker jag kolhydrater numera - så egentligen äter jag inte vanligt bröd... men det här var ju verkligen inte VANLIGT bröd utan definitivt sådant man måste göra undantag för!

På hemvägen ökade jag tempot lite, för att få upp pulsen lite extra. Det sträcker en hel del i lårmusklerna när jag går idag också - men jag har inte alls samma träningsvärk som efter ridningen i tisdags så det går väl ändå lite, lite åt rätt håll! Det gäller i alla fall att ligga i med träningen för snart börjar ridskolan och då måste jag ju orka rida en hel lektion!

Inga kommentarer: