onsdag 13 juni 2007

"Björnen sover..."

Red på kvällen tillsammans med Sylvia och Anna M. Vi var ute och luftade våra tävlingshästar helt enkelt. Det blev en ganska avslappnad tur med en runda i skogen som jag aldrig ridit förut. Kul med omväxling och bra för hästarna att lösgöra sig i terrängen! Sylvia red först och helt plötligt tvärvände Krummi och ville INTE fortsätta framåt. Han som ALLTID går fram var som helst! Vi började sjunga "Björnen sover" ifall det var en nalle någonstans bland träden. Det fungerade nog - för när vi fortsatte framåt såg vi inte till någon björn och Krummi gjorde inga fler tvärvändningar heller.

Hamradis lilla föl verkar må bra! När hon fick komma ut första gången i måndags hade hon sprungit iväg jättefort - hennes mamma hade fullt sjå att hinna med! Jag föreslog att hon skulle få ett namn som betyder "livskraftig" eller något liknande. Sylvia funderar på ett namn som börjar på H och som betyder "lycka" - men som jag tyvärr inte kan stava till... Och en lycka kan man ju säga att det är att hon lever, när nu så många föl dött i virusabort här omkring!

Har föresten glömt berätta att Midur vann lagtävlingen i helgen! Sylvia, Anna M och Maria var de tre Miduriterna med högsta poängen vilka gav oss lagsegern! Anna M fick dessutom pris som mest lovande ungdomsryttare - för andra året i rad dessutom!

Inga kommentarer: