lördag 1 april 2023

Härligt Hamingja-häng!!!

Idag blev det härligt mys med Hamingja ute i det härliga vårvintervädret!!!

En skrittur bakom vägbommen upp till vändplanen och tillbaka. Nu stod inga skogsmaskiner kvar och en stor del av virkeshögarna var också borttransporterade så de är nog nästan klara med avverkningarna för den här gången. Och vi tackar för de hårdpackade skogsmaskinspåren som redan förra helgen fick högsta betyg av Eva och Hamingja! Fortsätter det att vara kalla nätter så borde de hålla sig fina ett tag framöver - så förhoppningsvis hinner även jag ha glädje av dem! 

Men än så länge räcker 30-35 minuter "åka häst" för mig och det är ganska precis till vändplanen och tillbaka. Och idag lyckades jag begränsa pulsen till 125 - jag tar det som ett tecken på att det ändå går åt rätt håll med min kondition när jag kan undvika de värsta hjärtrusningarna. Och förhoppningsvis kan jag slippa alla bihåleinflammationer, förkylningar m m om jag kan hålla påfrestningen på en mer lagom nivå.

Även om inte Eva var med idag så behövde Hamingja inte nöja sig med att bara skritta med matte. För Karro A som är i Mariebäck med sin unghäst i helgen skulle få rida Hamingja - precis som hon gjorde för ett par veckor sedan. Roligt för Hamingja att få komma ut på lite "riktig ridning" också - hon gillar ju verkligen att arbeta och brukar frusta som mest belåtet när hon verkligen får ta i!

Inga kommentarer: