torsdag 2 mars 2023

Guld(häst)kant på vardagen!!!

Lördagsgodis mitt i veckan!!!

Eva lämnade mig ju helt vind för våg när hon reste bort i helgen istället för att åka med mig till stallet... men idag fick jag kompensation för det! Så nu har jag ridit (=åkt häst i skritt) TVÅ gånger på mindre än en vecka!!! Det blev 30 minuter ridning med maxpuls 130 - ännu en gång oerhört tydligt att jag måste ta det VÄLDIGT lugnt för att hålla pulsen runt 120...! 

Så jag som tyckt att jag varit så duktig och tagit det JÄTTELUGNT tidigare måste alltså ta det ÄNNU mer JÄTTELUGNT för att inte få extrempuls!!! Det hade varit så mycket lättare att ta till sig om pacemakerexperten och ortopeden sagt "Du måste ta i MER - kämpa HÅRDARE!!!" För det är så jag brukat ta mig an livet...! Men nu är det alltså dags att lära den här gamla hunden sitta!

Johans har en app för norrskensprognos och här om kvällen visade den KP 6 - d v s starkt norrsken som kan ses i hela landet. Jag skulle egentligen bara ut och titta till chicksen inför natten men "fastnade" med mobilkameran framme och fotade åt alla håll! 



Inga kommentarer: